Bestellen en betalen

Voor onze Nederlandse en Belgische klanten bieden we iDeal en MisterCash aan. Veilig en in je eigen vertrouwde bank omgeving!


iDEAL en MisterCash

Als je tijdens het afrekenen iDEAL of Bancontact (MisterCash) als betaalmethode selecteert, wordt je automatisch doorgestuurd naar de iDEAL / Bancontact (MisterCash) betaalpagina.


100 dagen proefslapen

Met onze 100 dagen proefslapen kun je jouw nieuwe Yourzzz kussen in je eigen slaapomgeving uitproberen. Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kun je het kussen binnen 100 dagen retourneren.


Het bestel- en betaalproces van Yourzzz

Bij Yourzzz streven we ernaar om uw online winkelervaring zo makkelijk mogelijk te maken. We hebben de stappen voor het bestellen en betalen van jouw nieuwe Yourzzz kussen even op een rijtje gezet.

Stap 1: Product selectie

  • Navigeer door de webshop om meer informatie op te doen over het Yourzzz kussen. Overtuigd van de voordelen van Yourzzz? Voeg het vervolgens eenvoudig toe aan de winkelwagen door op 'bestel nu' te klikken op de pagina Yourzzz kussen.

Stap 2: Besteloverzicht 

  • Nadat je op de knop 'bestel nu' hebt geklikt kom je direct terecht op het besteloverzicht. Hier vul je jouw e-mail, telefoonnummer en adresgegevens in. Om vertraging in de levering te voorkomen is het belangrijk dat deze gegevens zorgvuldig worden ingevoerd. Heb je een kortingscode ontvangen? In het besteloverzicht kunnen ook nog eventuele kortingscodes worden ingevoerd. 

Stap 3: Betaalpagina

  • Het laatste en belangrijkste deel van jouw bestelling is de betaling. We willen je hierbij geruststellen dat jouw financiële gegevens ten alle tijden veilig zijn. We bieden momenteel 2 betaalmethodes aan: iDEAL en Bancontact (Mistercash). Zo kun je in jouw eigen vertrouwde bankomgeving afrekenen.

Stap 4: Bestelbevestiging

  • Na het voltooien van de betaling ontvang je onmiddellijk een bevestiging van de bestelling. We sturen je daarnaast ook een e-mail met alle details van de aankoop. Zo heb je altijd een overzicht van de bestelling.

Als je verdere vragen hebt over het bestel en betaalproces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!


Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op onderstaande knop.

Bekijk de veelgestelde vragen