Een maatwerk hoofdkussen

Door slaapspecialisten, voor slapers

Yourzzz is een kussen gemaakt met passie voor het slapen. Omdat we 1/3 van ons leven doorbrengen met de ogen dicht, wilden we het allerbeste maken. Zonder compromissen en bezuinigingen op materialen. Een kussen dat goede slaap niet meer aan de verbeelding overlaat.

Een maatwerk hoofdkussen

Ergonomisch hoofdkussen

Een rekensom van jouw lengte, gewicht, slaap positie en matrashardheid geeft aan hoeveel vulling je uit het kussen moet halen. Je vult de berekening hier in. Het duurt niet langer dan 30 seconden, beloofd!

Kan jij geen afscheid nemen van jouw Yourzzz kussen als je op vakantie gaat? We kennen dat gevoel en leveren er daarom een handige opbergtas bij!

Productspecificaties Yourzzz hoofdkussen

 • Inclusief speciale kant voor zijslapers én rug- / buikslapers
 • Voorzien van een zachtere en stevigere kant
 • Gemaakt van duurzaam en comfortabel Tencel
 • Compatibel met een standaard kussensloop
 • Incl. afritsbare sloop (wasbaar op 40 graden)
 • Afmetingen kussen: 64 x 44 cm
 • Ontwikkeld en geproduceerd in Nederland

Rug- en nekklachten door een verkeerd hoofdkussen

Wist je dat veel mensen slecht slapen door een verkeerd kussen. Een te hoog of te laag hoofdkussen zorgt er namelijk voor dat je nek scheef ligt. Na een tijdje kan je daar flinke rug- en nekklachten van krijgen. Het hoofdkussen van Yourzzz lost dit probleem op. Je kunt namelijk zelf de hoogte aanpassen door vulling te verwijderen of toe te voegen.

Waarom kiezen voor het Yourzzz hoofdkussen

Het Yourzzz kussen is ontworpen met aandacht voor comfort en kwaliteit. Met een afmeting van 70x50 cm past dit kussen perfect in standaard kussenslopen.

Waar is het Yourzzz kussen van gemaakt?

De buitenste hoes is gemaakt van een mix van Tencel en polyester, wat zorgt voor ademend vermogen en natuurlijke verkoeling. De binnenhoes combineert polyester met een traagschuim plaatje voor extra stevigheid aan één kant van je kussen. De vulling bestaat uit premium traagschuimvlokken en polyestervezels, wat resulteert in een luchtige en zachte ondersteuning. 

Bestel het Yourzzz hoofdkussen nu online!

prijs
€89,00 per kussen
- +
Koop 2 kussens en krijg
10% korting

Wat houdt de 100 nachten proefslapen in?

Onze proefslaap service van 100 nachten is precies hoe het klinkt. Het geeft je de kans om 100 nachten op je Yourzzz-kussen te slapen, voordat je beslist of je de meest comfortabele slaap (ooit) wilt blijven hebben en je kussen wilt houden of in plaats daarvan wilt retourneren. Lukt het niet om er comfortabel op te slapen, stuur ons dan een e-mail via info@yourzzzpillow.com en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Hoe verzorg ik mijn Yourzzz kussen?

Je kunt de buitenhoes van je kussen in de wasmachine wassen op 40 graden Celcius. De binnenhoes en vulling van je kussen mogen niet gewassen worden, omdat hierdoor het traagschuim beschadigd raakt. Volg deze richtlijnen zorgvuldig om het meeste uit je kussen te halen. Zie alle labels die aan het kussen zijn bevestigd voor de exacte was instructies.

Hoe lang kan ik mijn Yourzzz kussen gebruiken?

Om hygiënische redenen raden wij aan om het Yourzzz kussen maximaal 5 jaar te gebruiken. Sommige Yourzzz-gebruikers vervangen hun kussen liever om de 3 jaar; dit komt allemaal neer op je persoonlijke voorkeur.


Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op onderstaande knop.

Bekijk de veelgestelde vragen

 • Minder nekpijn
 • Optimaal comfort
 • Betere nachtrust
 • Premium traagschuim
 • Aanpasbaar aan jouw maat

‘Waarom een kussen op maat?’ is iets wat we vaak te horen krijgen. Vergelijk het met een schoenenwinkel waar ze maar 1 maat verkopen. De kans dat jouw schoenmaat er tussen zit is vrij klein. Loop je te lang op een te kleine of grote schoenmaat, dan krijg je last van je voeten. Lig je voor langere tijd op een verkeerde maat hoofdkussen, dan krijg je last van nek- en rugklachten.

Co-founder en fysiotherapeut - Thijs van der Hilst