Hoe het ooit begon...

Het verhaal achter Yourzzz

Yourzzz is een merk van United Comfort Industries uit Zevenbergen. Als marktleider in de wereld op het gebied van maatwerk hoofdkussens noemen we onszelf niet voor niets "The Pillow People". Met meer dan 30 jaar ervaring, een state-of-the-art productiefaciliteit in het zuiden van Nederland en een team met fysiotherapeuten en slaapexperts, willen we een significante bijdrage leveren aan de gezondheid van mensen door uitstekende slaapproducten te produceren.

Het verhaal achter Yourzzz

30+ jaar toewijding aan Slaapcomfort

We optimaliseren rust, herstel en regeneratie voor comfort, welzijn en gezondheid. UCI kijkt met trots terug op meer dan dertig jaar gepassioneerd ontwikkelen, testen, verkopen en verder innoveren van orthopedische kussens en matrassen. 

Nederlandse kwaliteit in elk detail

Begonnen als een klein Nederlands bedrijf in 1990, pionierden we door orthopedisch slaapcomfort beschikbaar te maken voor de massamarkt in Europa, in samenwerking met onder meer Harrods, Galleries Lafayette, El Corte Ingles, Metro/Makro, Carrefour , Costco, Maxima, Neckermann en meer.

De geboorte van Yourzzz

Yourzzz is ontstaan uit een passie voor het beste slaapcomfort. Omdat we weten hoe belangrijk een goede nachtrust is.  Op de korte termijn zorgt een goede nacht slapen ervoor dat je je uitgerust voelt en voldoende energie hebt voor de dag. Op de lange termijn heeft goede slaap een positieve invloed op je afweersysteem. Ook verkleint langdurig goed slapen de kans op aandoeningen die moeilijk of zelfs niet overgaan.

Droom zacht met het

Yourzzz kussen

Waarom mensen voor een Yourzzz kussen kiezen

  • Ontwikkeld door fysiotherapeuten en slaapexperts
  • Je bepaalt zelf de hoogte en dikte van het kussen
  • Voor alle soorten slapers, van zij- en rug- tot buikslapers
  • Het ligt zo zacht als een veertje, maar biedt genoeg weerstand
  • Met de meegeleverde reistas neem je Yourzzz makkelijk mee op vakantie
Droom zacht met het Yourzzz kussen
Pillow animation
Video placeholder Video placeholder Video placeholder

Waarom een kussen op maat?

Al sinds 2002 is fysiotherapeut Thijs van der Hilst gespecialiseerd in het maken van maatwerk hoofdkussens. Jaren van onderzoek en testen gingen eraan vooraf om tot het perfecte algoritme te komen om de juiste kussen maat te bepalen. 

Het belang van een kussen op maat

Maar waarom is een kussen op maat zo van belang? "Ik vergelijk het graag met een paar nieuwe schoenen", aldus Thijs. "Stel je een schoenwinkel voor waar ze slechts één maat schoen verkopen. De kans dat je dan de juiste maat treft is niet heel groot. En als je lang op schoenen loopt die te groot of te klein zijn, dan krijg je op den duur last van je voeten. Zo is het ook met een hoofdkussen. Als je op een verkeerde maat hoofdkussen slaapt, onstaan er uiteindelijk nek- en schouderklachten." 

Maak jouw eigen hoofdkussen op maat

En nu met Yourzzz brengen we dit concept in een maak-het-zelf-op-maat concept. Door simpelweg het juiste aantal vlokken uit het kussen te halen, creëer je je eigen maatwerk hoofdkussen zelf thuis!


Zelf het Yourzzz hoofdkussen ontdekken? Klik dan op onderstaande knop.

Bekijk het Yourzzz hoofdkussen

  • Minder nekpijn
  • Optimaal comfort
  • Betere nachtrust
  • Premium traagschuim
  • Aanpasbaar aan jouw maat

‘Waarom een kussen op maat?’ is iets wat we vaak te horen krijgen. Vergelijk het met een schoenenwinkel waar ze maar 1 maat verkopen. De kans dat jouw schoenmaat er tussen zit is vrij klein. Loop je te lang op een te kleine of grote schoenmaat, dan krijg je last van je voeten. Lig je voor langere tijd op een verkeerde maat hoofdkussen, dan krijg je last van nek- en rugklachten.

Co-founder en fysiotherapeut - Thijs van der Hilst