Veel gestelde vragen

Ondersteuning nodig? Wij zijn hier om te helpen! Voor jouw gemak hebben we de meest voorkomende vragen hieronder al beantwoord. Heb je je antwoord niet gevonden? Stuur ons een e-mail met je naam, evt. ordernummer en contactgegevens naar info@yourzzzpillow.com of bel ons van maandag t/m vrijdag tussen 09:00-16:30 uur op +31 168 32111.


Productinformatie

Hoe kan ik het Yourzzz-kussen aanpassen aan mijn behoeften?

Gebruik de calculator op onze website om jouw kussen op maat te maken. Vul je lengte, lichaamsgewicht, slaaphouding en matrasvastheid in en laat ons de wiskunde doen. Zo vind je altijd de meest geschikte kussenhardheid en hoogte voor jouw lichaam.

Is het Yourzzz kussen bruikbaar met een standaard kussenslopen?

Het Yourzzz kussen heeft een afmeting van 70x50 cm en past daardoor in alle standaard maten kussenslopen.

Waar is het Yourzzz kussen van gemaakt?

Yourzzz is opgebouwd uit verschillende onderdelen. De buitenste hoes is gemaakt van een mengsel van Tencel en polyester. Tencel staat vooral bekend om zijn ademend vermogen en natuurlijk verkoelend effect. De binnenhoes is een samenstelling van polyester en een traagschuim plaatje dat meer stevigheid geeft aan één kant van je kussen. Onze vulling bestaat uit premium traagschuimvlokken en polyestervezels. Deze mix geeft je kussen de luchtige en zachte ondersteuning waar Yourzzz bekend om staat. Goed om te weten: het kussen wordt in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt!


Gebruik

Hoe verzorg ik mijn Yourzzz kussen?

Je kunt de buitenhoes van je kussen in de wasmachine wassen op 40 graden Celcius. De binnenhoes en vulling van je kussen mogen niet gewassen worden, omdat hierdoor het traagschuim beschadigd raakt. Volg deze richtlijnen zorgvuldig om het meeste uit je kussen te halen. Zie alle labels die aan het kussen zijn bevestigd voor de exacte was instructies.

Hoe lang kan ik mijn Yourzzz kussen gebruiken?

Om hygiënische redenen raden wij aan om het Yourzzz kussen maximaal 5 jaar te gebruiken. Sommige Yourzzz-gebruikers vervangen hun kussen liever om de 3 jaar; dit komt allemaal neer op je persoonlijke voorkeur.

Hoe beïnvloeden mijn gewicht en lengte de aanbevolen stevigheid van mijn kussen?

Fysiotherapeut Thijs van der Hilst zag het probleem van een verkeerd kussen en de klachten die daaruit voortkomen bij zijn patiënten. Jaren aan onderzoek en ervaring zorgde voor de ontwikkeling van een uniek algoritme dat verschillende soorten meetpunten gebruikt om het voor jou perfecte hoofdkussen te selecteren. Het resulteert in de ideale hoogte van jouw hoofdkussen voor je lichaamshouding.

Ik heb geen keukenweegschaal. Hoe weet ik hoeveel vulling ik uit mijn kussen moet halen om het bij mij te laten passen?

U kunt in plaats daarvan elk glas gebruiken dat tot 200 ml vloeistof kan bevatten om de hoeveelheid vulling te meten. Hier 1 glas = 50g Yourzzz kussenvulling. Houd er rekening mee dat er kleine afwijkingen kunnen zijn in vergelijking met het gebruik van een weegschaal, omdat dit een minder nauwkeurige manier is om de inhoud van het kussen te meten.

Wat moet ik doen met de restvulling?

Wanneer je vulling uit het Yourzzz hoofdkussen haalt om deze aan te passen naar jouw gewenste hoogte, zal je restvulling overhouden. We adviseren om deze restvulling in de meegeleverde Yourzzz opbergtas te bewaren. Dan kun je op een later moment nog het hoofdkussen aanpassen.


Levering

Wat houdt de 100 nachten proefslapen in?

Onze proefslaap service van 100 nachten is precies hoe het klinkt. Het geeft je de kans om 100 nachten op je Yourzzz-kussen te slapen, voordat je beslist of je de meest comfortabele slaap (ooit) wilt blijven hebben en je kussen wilt houden of in plaats daarvan wilt retourneren. Lukt het niet om er comfortabel op te slapen, stuur ons dan een e-mail via info@yourzzzpillow.com en we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.


Bestelling

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Er is een zeer beperkt kader waarin je je bestelling kunt wijzigen of volledig kunt annuleren voordat we deze verwerken en beginnen met inpakken. Je kunt altijd proberen contact met ons op te nemen om wijzigingen aan te brengen, maar we kunnen niet garanderen dat we aan je verzoek kunnen voldoen. Als je echter van gedachten bent veranderd, kun je altijd gebruik maken van je recht om het Yourzzz-kussen te retourneren.

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Vul dan hier ons retourformulier in en voeg het bij je bestelling. Houd er rekening mee dat we geen retourkosten vergoeden. Zodra we je retour hebben ontvangen, duurt het 5-7 werkdagen om te verwerken. Je wordt terugbetaald via je oorspronkelijke betaalmethode.


Als je verdere vragen hebt over onze levering en verzending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen!


Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan op onderstaande knop.

Neem contact op